Archiwum

# Tytuł artykułu Data Odsłony
1 Dzień 24 grudnia 2018 r. dniem wolnym od pracy 07-12-2018 58
2 Międzynarodowe Targi Poznańskie 30 listopada - 2 grudnia 2018 21-11-2018 102
3 W dniach 25-26 kwietnia 2018 r. odbyła się konferencja pn. „Żywność wysokiej jakości szansą na pobudzenie aktywności gospodarczej mieszkańców województwa” 27-04-2018 412
4 Dzień 4 maja dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 19-04-2018 323
5 Dnia 12 kwietnia 2018 r. odbyło się szkolenie w temacie „Jakość handlowa wyrobów piekarskich i ciastkarskich w zakresie znakowania oraz Krajowe i unijne systemy jakości żywności” 13-04-2018 426
6 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa wyrobów piekarskich i ciastkarskich w zakresie znakowania" 15-03-2018 415
7 Informacja z działalności kontrolnej WIJHARS w Olsztynie w 2017 r. 06-03-2018 350
8 Wykład dla studentów UWM kierunku Towaroznawstwo 13-12-2017 529
9 Szkolenie dla uczniów szkół o profilu spożywczym 04-12-2017 416
10 XII konkurs „Smaki Warmii I Mazur oraz Powiśla szansą na sukces” 24-11-2017 419
11 Konferencja pt. „Rolniczy Handel Detaliczny – nowa ścieżka rozwoju dla wytwórni” 25-09-2017 520
12 Impreza sportowa pod hasłem „Owocowo-warzywna rzeźba z piasku” 01-09-2017 490
13 Dzień 14 sierpnia dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 08-08-2017 563
14 Dnia 22 czerwca 2017r. odbyło się szkolenie w temacie „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 23-06-2017 709
15 ZMIANA MIEJSCA SZKOLENIA pt. „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 14-06-2017 607
16 Dzień 16 czerwca dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 12-06-2017 474
17 Impreza sportowa pod hasłem „Jem owoce piję mleko – w życiu zajdę daleko” 01-06-2017 685
18 Dzień 2 maja dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 28-04-2017 476
19 Zaproszenie na bezpłatne szkolenie: „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 12-04-2017 601
20 Udział w seminarium „Produkty lokalne i regionalne w krótkich łańcuchach dostaw żywności” 17-03-2017 734
21 Impreza sportowo-edukacyjna w Ostródzie. 03-03-2017 755
22 Przedstawiciele WIJHARS w Olsztynie wzięli udział w spotkaniu informacyjnym „Innowacyjne rozwiązania produkcji rolnej metodami ekologicznymi. Uprawa lucerny na susz” 16-02-2017 782
23 Informacja z działalności kontrolnej WIJHARS w Olsztynie w 2016 r. 15-02-2017 753
24 W dniu 19 grudnia 2016 r. przeprowadzono wykład pt. „Przepisy prawne i wymagania dotyczące jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych” 29-12-2016 730
25 W dniu 15.12.2016 r. Gminnym Ośrodku Kultury w Gietrzwałdzie odbyła się impreza sportowo-edukacyjna 22-12-2016 673
26 III konferencja naukowo-techniczna „Bezpieczny Produkt Spożywczy” 25-11-2016 754
27 Oferty na remont pomiszczeń biurowych 28-09-2016 905
28 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 14-09-2016 1834
29 Seminarium „Dobre Praktyki i innowacyjne rozwiązanie w gospodarstwach ogrodniczych województwa warmińsko-mazurskiego” 06-09-2016 959
30 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 10-08-2016 1077
31 Dnia 15.06.2016 odbyło się szkolenie: „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 21-06-2016 1221
32 Sportowy festyn integracyjny pod hasłem „Sport na wesoło” 13-06-2016 1091
33 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 31-05-2016 998
34 Impreza sportowa pod hasłem „Jem owoce piję mleko – w życiu zajdę daleko” 25-05-2016 1238
35 Na wniosek Szefa Służby Cywilnej piątek (27 maja 2016 r.) będzie dniem wolnym od pracy dla administracji rządowej 13-05-2016 1081
36 Informacja z działalności kontrolnej WIJHARS w Olsztynie w 2015 r. 04-04-2016 1213
37 Kurs na klasyfikatora grzybów świeżych 24-03-2016 1477
38 Nowy Kredyt Preferencyjny pod dopłaty bezpośrednie – linia KO 07-03-2016 1071
39 Konferencja zorganizowana przez Samorząd Województwa pt. „Wsparcie rolników i przetwórców na przystępowanie do systemów jakości żywności oraz wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych i obrót nimi” 21-12-2015 1039
40 Komunikat dla rolników w sprawie możliwości uzyskania świadectwa jakości handlowej 14-08-2015 1315
41 Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie uczestniczy w rządowym programie praktyk studenckich 01-07-2015 1274
42 Komunikat o udziale urzędu w programie praktyk w administracji rządowej w 2015 roku 13-05-2015 1271
43 Kurs klasyfikatora grzybów świeżych 25-03-2015 1346
44 Realizacja zadań WIJHARS w 2014 r. 06-02-2015 2464
45 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP 08-01-2015 1192
46 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji poświęconej rolnictwu ekologicznemu 24-11-2014 1159
47 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji zorganizowanej przez Warmińsko – Mazurski ODR w Olsztynie w temacie "Kontrolowana jakość produktów rolniczych i ogrodniczych w systemie Integrowanej Produkcji" 17-11-2014 1268
48 Szkolenie i egzamin na rzecoznawcę w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych 13-10-2014 1240
49 Spotkanie z uczniami Zespołu Szkół Gastronomiczno – Spożywczych w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 29 kwietnia 2014 r. 08-05-2014 1532
50 Realizacja zadań WIJHARS w 2013 r. 17-02-2014 1602
51 Zakończenie okresów przejściowych dotyczących wybranych odstępstw od zasad obowiązujących w rolnictwie ekologicznym 16-01-2014 1527
52 Nowe wymagania dotyczące znakowania mięsa mielonego wynikające z Rozporządzenia nr 1169/2011 13-01-2014 2775
53 Informacja dla rolników ubiegających się o kredyt na realizację inwestycji w zakresie nowych technologii z linii nNT. 27-11-2013 1474
54 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 05.11.2013 r. 08-11-2013 1520
55 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego - samochód powypadkowy 04-11-2013 1660
56 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 29-10-2013 1739
57 Informacja z przeprowadzonej na Elbląskim Święcie Chleba prelekcji na temat wybranych systemów jakości w rolnictwie i żywności 09-09-2013 1619
58 Komunikat Głównego Inspektora do rolników ekologicznych, którzy byli objęci kontrolą przez Bioekspert Sp. z o. o. 05-09-2013 1502
59 INFORMACJA dla Producentów produktów głęboko mrożonych 24-08-2013 2941
60 Cofnięcie upoważnienia jednostce certyfikującej Bioekspert Sp. z o. o. 18-08-2013 1868
61 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 19 czerwca 2013 r. dla przedstawicieli branży mięsnej w temacie "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 27-06-2013 1734
62 Przedsiębiorco! - pamiętaj o obowiązku zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno – spożywczymi do WIJHARS! 26-06-2013 1507
63 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 21-05-2013 1481
64 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 08.04.2013 r. 10-04-2013 1612
65 Od 28 stycznia 2013 r. obowiązuje zakaz stosowania materiału siewnego odmian GMO kukurydzy MON 810 i ziemniaka Amflora 07-03-2013 1721
66 Nowe rozporządzenie w sprawie handlowców zwolnionych z obowiązku przekazywania informacji. 01-02-2013 1810
67 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wołowych 23-01-2013 1594
68 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych 23-01-2013 1823
69 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 18.12.2012 r. 04-01-2013 1292
70 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji „SZANUJ ZDROWIE” zorganizowanej w dniu 07.12.2012 r. przez Urząd Gminy Kurzętnik. 17-12-2012 1380
71 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 25 października 2012 r. dla przedstawicieli branży piekarskiej w temacie „Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania”. 30-10-2012 1541
72 ZAPROSZENIE NA SZKOLENIE - "Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania" 02-10-2012 1574
73 KOMUNIKAT!!!! 18-09-2012 1433
74 Spotkanie Warmińsko-Mazurskiego Wojewódzkiego Inspektora JHAR-S ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa 02-04-2012 1575
75 Realizacja zadań WIJHAR-S w Olsztynie w 2011 roku 20-03-2012 1798
76 Komunikat dotyczący sprzedaży soli wypadowej do zakładów przetwórstwa spożywczego 29-02-2012 1900
77 Szkolenie dla rzeczoznawców w Łodzi (EUROP) 16-02-2012 4066
78 Szkolenie i egzamin dla rzeczoznawców w Bydgoszczy 15-02-2012 2803
79 Kabanosy - gwarantowana tradycyjna specjalność (GTS) 22-11-2011 3063
80 Informacja o zmianach przepisów w zakresie prowadzenia klasyfikacji tusz wieprzowych w Polsce 22-09-2011 3075
81 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 06 lipca 2011 r. dla przedstawicieli branży piekarskiej w temacie „Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania” 12-07-2011 2290
82 Spotkanie szkoleniowo–informacyjne dla handlowców świeżych owoców i warzyw w zakresie „Obowiązujących zasad znakowania oraz wybranych zagadnień w zakresie wymagań jakości handlowej dla świeżych owoców i warzyw”. Olsztyn 17.06.2011 r. 21-06-2011 1911
83 Kiełbasa myśliwska i kiełbasa jałowcowa jako gwarantowana tradycyjna specjalność (GTS) 20-06-2011 2469
84 Zaproszenie na szkolenie na temat: jakość handlowa pieczywa w zakresie zagadnień dotyczących prawidłowego znakowania - 06-07-2011 17-06-2011 2137
85 17-06-2011 godz. 14.00 - spotkanie w celu przekazania informacji dotyczących obowiązujących zasad znakowania świeżych owoców i warzyw 16-06-2011 1776
86 Seminarium specjalistyczne pt. „Zastosowanie niszczących i nieniszczących metod oceny jakości żywności w przetwórstwie i obrocie ziarnem zbóż” 30-05-2011 2084
87 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa UWM w Olsztynie 28-03-2011 2190
88 Sprawozdanie z działalności WIJHARS w Olsztynie w 2010 r. 08-02-2011 2504
89 Informacja dotycząca kontroli potwierdzających stan techniczno-organizacyjny magazynów do przechowywania ziarna zbóż i nasion rzepaku. 12-01-2011 2455
90 Informacja dotycząca sposobu znakowania makaronów do produkcji których stosowana jest kurkuma. 12-01-2011 6237
91 Kurs przygotowawczy do egzaminu na rzeczoznawcę pobierania próbek nasion roślin oleistych, ziarna zbóż oraz nasion roślin strączkowych i ich przetworów 24-09-2010 5911
92 Odsępstwa w rolnictwie ekologicznym 14-07-2010 7099
93 Ekologia - szkolenie w Olsztynie 06-07-2010 2550
94 Zasady postępowania przy dostarczaniu nieoznakowanych jaj bezpośrednio z miejsca produkcji do zakładów przetwórstwa spożywczego 17-06-2010 2564
95 Trzymanie bydła na uwięzi w budynkach inwentarskich w 2010 r. 18-05-2010 2549
96 Tryb prowadzenia kontroli jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych przywożonych z zagranicy 11-03-2010 3470
97 Informacja dotycząca zasad eksportu świeżych owoców i warzyw z Polski do Federacji Rosyjskiej 08-03-2010 2135
98 Spotkanie szkoleniowe z przedstawicielami Izby Celnej w Olsztynie 09-02-2010 2599
99 Konferencja Ekologiczna w Starych Jabłonkach 14-12-2009 2295
100 Szkolenie i egzamin na rzeczoznawcę 16-10-2009 4930
101 Egzamin na rzeczoznawcę 14-10-2009 07-10-2009 2536
102 Nowe przepisy - świeże owoce i warzywa 23-09-2009 18220
103 Zbędne lub zużyte składniki majątku trwałego 21-09-2009 4599
104 Nowa ustawa o rolnictwie ekologicznym 13-08-2009 4196
105 Porozumienie pomiędzy WIJHARS a Izbą Celną 13-08-2009 1902
106 Informacja o szkoleniu dla kandydatów na rzeczoznawców 13-08-2009 2373
107 Konferencja: Czy wiesz, co jesz 13-08-2009 2557
Odwiedziło nas 191776 internautów
Naszą witrynę przegląda teraz 29 gości 
21 stycznia 2019
Pn Wt Śr Cz Pt So N

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Imieniny: Agnieszki Jaroslawa

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.