Archiwum

# Tytuł artykułu Data Odsłony
1 ZMIANA MIEJSCA SZKOLENIA pt. „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 14-06-2017 61
2 Dzień 2 maja dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 28-04-2017 54
3 Zaproszenie na bezpłatne szkolenie: „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 12-04-2017 199
4 W dniu 19 grudnia 2016 r. przeprowadzono wykład pt. „Przepisy prawne i wymagania dotyczące jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych” 29-12-2016 232
5 W dniu 15.12.2016 r. Gminnym Ośrodku Kultury w Gietrzwałdzie odbyła się impreza sportowo-edukacyjna 22-12-2016 225
6 III konferencja naukowo-techniczna „Bezpieczny Produkt Spożywczy” 25-11-2016 254
7 Oferty na remont pomiszczeń biurowych 28-09-2016 416
8 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 14-09-2016 828
9 Seminarium „Dobre Praktyki i innowacyjne rozwiązanie w gospodarstwach ogrodniczych województwa warmińsko-mazurskiego” 06-09-2016 493
10 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 10-08-2016 522
11 Dnia 15.06.2016 odbyło się szkolenie: „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 21-06-2016 703
12 Sportowy festyn integracyjny pod hasłem „Sport na wesoło” 13-06-2016 655
13 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 31-05-2016 526
14 Impreza sportowa pod hasłem „Jem owoce piję mleko – w życiu zajdę daleko” 25-05-2016 670
15 Na wniosek Szefa Służby Cywilnej piątek (27 maja 2016 r.) będzie dniem wolnym od pracy dla administracji rządowej 13-05-2016 553
16 Informacja z działalności kontrolnej WIJHARS w Olsztynie w 2015 r. 04-04-2016 716
17 Kurs na klasyfikatora grzybów świeżych 24-03-2016 762
18 Nowy Kredyt Preferencyjny pod dopłaty bezpośrednie – linia KO 07-03-2016 780
19 Konferencja zorganizowana przez Samorząd Województwa pt. „Wsparcie rolników i przetwórców na przystępowanie do systemów jakości żywności oraz wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych i obrót nimi” 21-12-2015 587
20 Komunikat dla rolników w sprawie możliwości uzyskania świadectwa jakości handlowej 14-08-2015 919
21 Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie uczestniczy w rządowym programie praktyk studenckich 01-07-2015 840
22 Komunikat o udziale urzędu w programie praktyk w administracji rządowej w 2015 roku 13-05-2015 855
23 Kurs klasyfikatora grzybów świeżych 25-03-2015 958
24 Realizacja zadań WIJHARS w 2014 r. 06-02-2015 1819
25 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP 08-01-2015 867
26 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji poświęconej rolnictwu ekologicznemu 24-11-2014 865
27 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji zorganizowanej przez Warmińsko – Mazurski ODR w Olsztynie w temacie "Kontrolowana jakość produktów rolniczych i ogrodniczych w systemie Integrowanej Produkcji" 17-11-2014 934
28 Szkolenie i egzamin na rzecoznawcę w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych 13-10-2014 913
29 Spotkanie z uczniami Zespołu Szkół Gastronomiczno – Spożywczych w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 29 kwietnia 2014 r. 08-05-2014 1176
30 Realizacja zadań WIJHARS w 2013 r. 17-02-2014 1275
31 Zakończenie okresów przejściowych dotyczących wybranych odstępstw od zasad obowiązujących w rolnictwie ekologicznym 16-01-2014 1184
32 Nowe wymagania dotyczące znakowania mięsa mielonego wynikające z Rozporządzenia nr 1169/2011 13-01-2014 1834
33 Informacja dla rolników ubiegających się o kredyt na realizację inwestycji w zakresie nowych technologii z linii nNT. 27-11-2013 1215
34 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 05.11.2013 r. 08-11-2013 1224
35 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego - samochód powypadkowy 04-11-2013 1299
36 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 29-10-2013 1216
37 Informacja z przeprowadzonej na Elbląskim Święcie Chleba prelekcji na temat wybranych systemów jakości w rolnictwie i żywności 09-09-2013 1297
38 Komunikat Głównego Inspektora do rolników ekologicznych, którzy byli objęci kontrolą przez Bioekspert Sp. z o. o. 05-09-2013 1199
39 INFORMACJA dla Producentów produktów głęboko mrożonych 24-08-2013 2248
40 Cofnięcie upoważnienia jednostce certyfikującej Bioekspert Sp. z o. o. 18-08-2013 1509
41 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 19 czerwca 2013 r. dla przedstawicieli branży mięsnej w temacie "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 27-06-2013 1399
42 Przedsiębiorco! - pamiętaj o obowiązku zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno – spożywczymi do WIJHARS! 26-06-2013 1240
43 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 21-05-2013 1155
44 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 08.04.2013 r. 10-04-2013 1308
45 Od 28 stycznia 2013 r. obowiązuje zakaz stosowania materiału siewnego odmian GMO kukurydzy MON 810 i ziemniaka Amflora 07-03-2013 1346
46 Nowe rozporządzenie w sprawie handlowców zwolnionych z obowiązku przekazywania informacji. 01-02-2013 1468
47 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wołowych 23-01-2013 1266
48 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych 23-01-2013 1423
49 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 18.12.2012 r. 04-01-2013 955
50 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji „SZANUJ ZDROWIE” zorganizowanej w dniu 07.12.2012 r. przez Urząd Gminy Kurzętnik. 17-12-2012 1084
51 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 25 października 2012 r. dla przedstawicieli branży piekarskiej w temacie „Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania”. 30-10-2012 1264
52 ZAPROSZENIE NA SZKOLENIE - "Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania" 02-10-2012 1184
53 KOMUNIKAT!!!! 18-09-2012 1150
54 Spotkanie Warmińsko-Mazurskiego Wojewódzkiego Inspektora JHAR-S ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa 02-04-2012 1258
55 Realizacja zadań WIJHAR-S w Olsztynie w 2011 roku 20-03-2012 1444
56 Komunikat dotyczący sprzedaży soli wypadowej do zakładów przetwórstwa spożywczego 29-02-2012 1568
57 Szkolenie dla rzeczoznawców w Łodzi (EUROP) 16-02-2012 3028
58 Szkolenie i egzamin dla rzeczoznawców w Bydgoszczy 15-02-2012 2425
59 Kabanosy - gwarantowana tradycyjna specjalność (GTS) 22-11-2011 2478
60 Informacja o zmianach przepisów w zakresie prowadzenia klasyfikacji tusz wieprzowych w Polsce 22-09-2011 2728
61 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 06 lipca 2011 r. dla przedstawicieli branży piekarskiej w temacie „Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania” 12-07-2011 2080
62 Spotkanie szkoleniowo–informacyjne dla handlowców świeżych owoców i warzyw w zakresie „Obowiązujących zasad znakowania oraz wybranych zagadnień w zakresie wymagań jakości handlowej dla świeżych owoców i warzyw”. Olsztyn 17.06.2011 r. 21-06-2011 1683
63 Kiełbasa myśliwska i kiełbasa jałowcowa jako gwarantowana tradycyjna specjalność (GTS) 20-06-2011 2087
64 Zaproszenie na szkolenie na temat: jakość handlowa pieczywa w zakresie zagadnień dotyczących prawidłowego znakowania - 06-07-2011 17-06-2011 1833
65 17-06-2011 godz. 14.00 - spotkanie w celu przekazania informacji dotyczących obowiązujących zasad znakowania świeżych owoców i warzyw 16-06-2011 1545
66 Seminarium specjalistyczne pt. „Zastosowanie niszczących i nieniszczących metod oceny jakości żywności w przetwórstwie i obrocie ziarnem zbóż” 30-05-2011 1767
67 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa UWM w Olsztynie 28-03-2011 1902
68 Sprawozdanie z działalności WIJHARS w Olsztynie w 2010 r. 08-02-2011 2095
69 Informacja dotycząca kontroli potwierdzających stan techniczno-organizacyjny magazynów do przechowywania ziarna zbóż i nasion rzepaku. 12-01-2011 2101
70 Informacja dotycząca sposobu znakowania makaronów do produkcji których stosowana jest kurkuma. 12-01-2011 5396
71 Kurs przygotowawczy do egzaminu na rzeczoznawcę pobierania próbek nasion roślin oleistych, ziarna zbóż oraz nasion roślin strączkowych i ich przetworów 24-09-2010 4953
72 Odsępstwa w rolnictwie ekologicznym 14-07-2010 5701
73 Ekologia - szkolenie w Olsztynie 06-07-2010 2191
74 Zasady postępowania przy dostarczaniu nieoznakowanych jaj bezpośrednio z miejsca produkcji do zakładów przetwórstwa spożywczego 17-06-2010 2189
75 Trzymanie bydła na uwięzi w budynkach inwentarskich w 2010 r. 18-05-2010 2149
76 Tryb prowadzenia kontroli jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych przywożonych z zagranicy 11-03-2010 2968
77 Informacja dotycząca zasad eksportu świeżych owoców i warzyw z Polski do Federacji Rosyjskiej 08-03-2010 1816
78 Spotkanie szkoleniowe z przedstawicielami Izby Celnej w Olsztynie 09-02-2010 2206
79 Konferencja Ekologiczna w Starych Jabłonkach 14-12-2009 1999
80 Szkolenie i egzamin na rzeczoznawcę 16-10-2009 4132
81 Egzamin na rzeczoznawcę 14-10-2009 07-10-2009 2210
82 Nowe przepisy - świeże owoce i warzywa 23-09-2009 12461
83 Zbędne lub zużyte składniki majątku trwałego 21-09-2009 4185
84 Nowa ustawa o rolnictwie ekologicznym 13-08-2009 3800
85 Porozumienie pomiędzy WIJHARS a Izbą Celną 13-08-2009 1664
86 Informacja o szkoleniu dla kandydatów na rzeczoznawców 13-08-2009 2069
87 Konferencja: Czy wiesz, co jesz 13-08-2009 2260

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.