Archiwum

# Tytuł artykułu Data Odsłony
1 Dzień 14 sierpnia dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 08-08-2017 68
2 ZMIANA MIEJSCA SZKOLENIA pt. „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 14-06-2017 136
3 Dzień 16 czerwca dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 12-06-2017 100
4 Dzień 2 maja dniem wolnym dla pracowników urzędów administracji rządowej 28-04-2017 102
5 Zaproszenie na bezpłatne szkolenie: „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 12-04-2017 252
6 W dniu 19 grudnia 2016 r. przeprowadzono wykład pt. „Przepisy prawne i wymagania dotyczące jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych” 29-12-2016 299
7 W dniu 15.12.2016 r. Gminnym Ośrodku Kultury w Gietrzwałdzie odbyła się impreza sportowo-edukacyjna 22-12-2016 279
8 III konferencja naukowo-techniczna „Bezpieczny Produkt Spożywczy” 25-11-2016 328
9 Oferty na remont pomiszczeń biurowych 28-09-2016 480
10 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 14-09-2016 950
11 Seminarium „Dobre Praktyki i innowacyjne rozwiązanie w gospodarstwach ogrodniczych województwa warmińsko-mazurskiego” 06-09-2016 547
12 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 10-08-2016 609
13 Dnia 15.06.2016 odbyło się szkolenie: „Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania” 21-06-2016 783
14 Sportowy festyn integracyjny pod hasłem „Sport na wesoło” 13-06-2016 712
15 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 31-05-2016 601
16 Impreza sportowa pod hasłem „Jem owoce piję mleko – w życiu zajdę daleko” 25-05-2016 743
17 Na wniosek Szefa Służby Cywilnej piątek (27 maja 2016 r.) będzie dniem wolnym od pracy dla administracji rządowej 13-05-2016 651
18 Informacja z działalności kontrolnej WIJHARS w Olsztynie w 2015 r. 04-04-2016 801
19 Kurs na klasyfikatora grzybów świeżych 24-03-2016 886
20 Nowy Kredyt Preferencyjny pod dopłaty bezpośrednie – linia KO 07-03-2016 827
21 Konferencja zorganizowana przez Samorząd Województwa pt. „Wsparcie rolników i przetwórców na przystępowanie do systemów jakości żywności oraz wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych i obrót nimi” 21-12-2015 647
22 Komunikat dla rolników w sprawie możliwości uzyskania świadectwa jakości handlowej 14-08-2015 970
23 Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie uczestniczy w rządowym programie praktyk studenckich 01-07-2015 908
24 Komunikat o udziale urzędu w programie praktyk w administracji rządowej w 2015 roku 13-05-2015 927
25 Kurs klasyfikatora grzybów świeżych 25-03-2015 1038
26 Realizacja zadań WIJHARS w 2014 r. 06-02-2015 1932
27 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP 08-01-2015 924
28 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji poświęconej rolnictwu ekologicznemu 24-11-2014 916
29 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji zorganizowanej przez Warmińsko – Mazurski ODR w Olsztynie w temacie "Kontrolowana jakość produktów rolniczych i ogrodniczych w systemie Integrowanej Produkcji" 17-11-2014 989
30 Szkolenie i egzamin na rzecoznawcę w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych 13-10-2014 963
31 Spotkanie z uczniami Zespołu Szkół Gastronomiczno – Spożywczych w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 29 kwietnia 2014 r. 08-05-2014 1228
32 Realizacja zadań WIJHARS w 2013 r. 17-02-2014 1331
33 Zakończenie okresów przejściowych dotyczących wybranych odstępstw od zasad obowiązujących w rolnictwie ekologicznym 16-01-2014 1243
34 Nowe wymagania dotyczące znakowania mięsa mielonego wynikające z Rozporządzenia nr 1169/2011 13-01-2014 1945
35 Informacja dla rolników ubiegających się o kredyt na realizację inwestycji w zakresie nowych technologii z linii nNT. 27-11-2013 1267
36 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 05.11.2013 r. 08-11-2013 1263
37 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego - samochód powypadkowy 04-11-2013 1351
38 Zbędne i zużyte składniki majątku ruchomego 29-10-2013 1291
39 Informacja z przeprowadzonej na Elbląskim Święcie Chleba prelekcji na temat wybranych systemów jakości w rolnictwie i żywności 09-09-2013 1354
40 Komunikat Głównego Inspektora do rolników ekologicznych, którzy byli objęci kontrolą przez Bioekspert Sp. z o. o. 05-09-2013 1248
41 INFORMACJA dla Producentów produktów głęboko mrożonych 24-08-2013 2342
42 Cofnięcie upoważnienia jednostce certyfikującej Bioekspert Sp. z o. o. 18-08-2013 1556
43 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 19 czerwca 2013 r. dla przedstawicieli branży mięsnej w temacie "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 27-06-2013 1474
44 Przedsiębiorco! - pamiętaj o obowiązku zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno – spożywczymi do WIJHARS! 26-06-2013 1285
45 Zaproszenie na szkolenie: "Jakość handlowa przetworów mięsnych w zakresie znakowania" 21-05-2013 1223
46 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 08.04.2013 r. 10-04-2013 1353
47 Od 28 stycznia 2013 r. obowiązuje zakaz stosowania materiału siewnego odmian GMO kukurydzy MON 810 i ziemniaka Amflora 07-03-2013 1389
48 Nowe rozporządzenie w sprawie handlowców zwolnionych z obowiązku przekazywania informacji. 01-02-2013 1522
49 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wołowych 23-01-2013 1324
50 Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych 23-01-2013 1488
51 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie, przeprowadzone w dniu 18.12.2012 r. 04-01-2013 1001
52 Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji „SZANUJ ZDROWIE” zorganizowanej w dniu 07.12.2012 r. przez Urząd Gminy Kurzętnik. 17-12-2012 1135
53 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 25 października 2012 r. dla przedstawicieli branży piekarskiej w temacie „Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania”. 30-10-2012 1303
54 ZAPROSZENIE NA SZKOLENIE - "Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania" 02-10-2012 1232
55 KOMUNIKAT!!!! 18-09-2012 1196
56 Spotkanie Warmińsko-Mazurskiego Wojewódzkiego Inspektora JHAR-S ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa 02-04-2012 1299
57 Realizacja zadań WIJHAR-S w Olsztynie w 2011 roku 20-03-2012 1506
58 Komunikat dotyczący sprzedaży soli wypadowej do zakładów przetwórstwa spożywczego 29-02-2012 1607
59 Szkolenie dla rzeczoznawców w Łodzi (EUROP) 16-02-2012 3254
60 Szkolenie i egzamin dla rzeczoznawców w Bydgoszczy 15-02-2012 2493
61 Kabanosy - gwarantowana tradycyjna specjalność (GTS) 22-11-2011 2544
62 Informacja o zmianach przepisów w zakresie prowadzenia klasyfikacji tusz wieprzowych w Polsce 22-09-2011 2791
63 Informacja ze szkolenia przeprowadzonego w dniu 06 lipca 2011 r. dla przedstawicieli branży piekarskiej w temacie „Jakość handlowa pieczywa w zakresie znakowania” 12-07-2011 2108
64 Spotkanie szkoleniowo–informacyjne dla handlowców świeżych owoców i warzyw w zakresie „Obowiązujących zasad znakowania oraz wybranych zagadnień w zakresie wymagań jakości handlowej dla świeżych owoców i warzyw”. Olsztyn 17.06.2011 r. 21-06-2011 1715
65 Kiełbasa myśliwska i kiełbasa jałowcowa jako gwarantowana tradycyjna specjalność (GTS) 20-06-2011 2142
66 Zaproszenie na szkolenie na temat: jakość handlowa pieczywa w zakresie zagadnień dotyczących prawidłowego znakowania - 06-07-2011 17-06-2011 1870
67 17-06-2011 godz. 14.00 - spotkanie w celu przekazania informacji dotyczących obowiązujących zasad znakowania świeżych owoców i warzyw 16-06-2011 1586
68 Seminarium specjalistyczne pt. „Zastosowanie niszczących i nieniszczących metod oceny jakości żywności w przetwórstwie i obrocie ziarnem zbóż” 30-05-2011 1810
69 Spotkanie ze studentami Wydziału Kształtowania Środowiska i Rolnictwa UWM w Olsztynie 28-03-2011 1945
70 Sprawozdanie z działalności WIJHARS w Olsztynie w 2010 r. 08-02-2011 2165
71 Informacja dotycząca kontroli potwierdzających stan techniczno-organizacyjny magazynów do przechowywania ziarna zbóż i nasion rzepaku. 12-01-2011 2142
72 Informacja dotycząca sposobu znakowania makaronów do produkcji których stosowana jest kurkuma. 12-01-2011 5545
73 Kurs przygotowawczy do egzaminu na rzeczoznawcę pobierania próbek nasion roślin oleistych, ziarna zbóż oraz nasion roślin strączkowych i ich przetworów 24-09-2010 5046
74 Odsępstwa w rolnictwie ekologicznym 14-07-2010 5889
75 Ekologia - szkolenie w Olsztynie 06-07-2010 2253
76 Zasady postępowania przy dostarczaniu nieoznakowanych jaj bezpośrednio z miejsca produkcji do zakładów przetwórstwa spożywczego 17-06-2010 2255
77 Trzymanie bydła na uwięzi w budynkach inwentarskich w 2010 r. 18-05-2010 2204
78 Tryb prowadzenia kontroli jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych przywożonych z zagranicy 11-03-2010 3039
79 Informacja dotycząca zasad eksportu świeżych owoców i warzyw z Polski do Federacji Rosyjskiej 08-03-2010 1863
80 Spotkanie szkoleniowe z przedstawicielami Izby Celnej w Olsztynie 09-02-2010 2268
81 Konferencja Ekologiczna w Starych Jabłonkach 14-12-2009 2048
82 Szkolenie i egzamin na rzeczoznawcę 16-10-2009 4263
83 Egzamin na rzeczoznawcę 14-10-2009 07-10-2009 2262
84 Nowe przepisy - świeże owoce i warzywa 23-09-2009 13113
85 Zbędne lub zużyte składniki majątku trwałego 21-09-2009 4244
86 Nowa ustawa o rolnictwie ekologicznym 13-08-2009 3859
87 Porozumienie pomiędzy WIJHARS a Izbą Celną 13-08-2009 1704
88 Informacja o szkoleniu dla kandydatów na rzeczoznawców 13-08-2009 2123
89 Konferencja: Czy wiesz, co jesz 13-08-2009 2313
Odwiedziło nas 143752 internautów
Naszą witrynę przegląda teraz 9 gości 
26 września 2017
Pn Wt Śr Cz Pt So N

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Imieniny: Justyny Cypriana

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.