Komunikat WIJHARS w OLSZTYNIE nr I opublikowano dn. 2020-03-16 14:34 zaktualizowano dn. 2020-03-17 12:02
W dniu 17.12.2019 r. odbyła się III edycja Wojewódzkiego Konkursu Edukacyjnego „Mleko + Owoce => Super Moce” opublikowano dn. 2020-01-02 13:50
W dniu 13.12.2019 r. w Szkole Podstawowej Nr 30 w Olsztynie odbyła się impreza sportowo-edukacyjna opublikowano dn. 2019-12-30 15:06
W dniu 12 grudnia 2019 r. w Olsztynie odbyła się konferencja pn. „Kobiety z Kół Gospodyń Wiejskich – Liderkami Lokalnej Społeczności” opublikowano dn. 2019-12-16 09:04 zaktualizowano dn. 2020-08-18 14:08
W dniu 12 grudnia 2019 r. odbył się wykład skierowany do studentów II roku studiów na kierunku Towaroznawstwo na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie opublikowano dn. 2019-12-16 08:59
27 grudnia 2019 r. dniem wolnym od pracy dla pracowników urzędów administracji rządowej opublikowano dn. 2019-12-02 07:00
Szkolenie pt. „Jak znakować miody? – wymagania dotyczące jakości handlowej” opublikowano dn. 2019-11-15 15:20
Konferencja pt. „Dobre praktyki pszczelarskie. Biotechniczne metody leczenia pszczół” opublikowano dn. 2019-11-06 14:59
ZAPROSZENIE NA SZKOLENIE - „Jakość handlowa świeżych owoców, warzyw oraz ziemniaków, ze szczególnym uwzględnieniem znakowania tych produktów” opublikowano dn. 2019-06-05 00:00
Konferencja pn. „Żywność wysokiej jakości – produkt regionalny, tradycyjny i ekologiczny” opublikowano dn. 2019-05-07 00:00
Seminarium pn. „Produkcja i sprzedaż żywności w gospodarstwie rolnym” opublikowano dn. 2019-03-13 00:00
Szkolenie pt. „Praktyczne aspekty stosowania ustawy o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych w systemie sprzedaży bezpośredniej produktów pasiecznych oraz w rolniczym handlu detalicznym” opublikowano dn. 2019-03-08 00:00
Seminarium pn. „Certyfikacja produktu tradycyjnego - innowacyjny kierunek promocji żywności regionalnej” opublikowano dn. 2018-10-15 00:00
Broszura dla przedsiębiorców: „Brexit. Co powinien wiedzieć przedsiębiorca?” opublikowano dn. 2018-09-19 00:00 zaktualizowano dn. 2020-08-18 14:19
Konferencja pn. „Żywność wysokiej jakości szansą na pobudzenie aktywności gospodarczej mieszkańców województwa” opublikowano dn. 2018-04-27 00:00
Szkolenie w temacie „Jakość handlowa wyrobów piekarskich i ciastkarskich w zakresie znakowania oraz Krajowe i unijne systemy jakości żywności” opublikowano dn. 2018-04-13 00:00