Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych PDF Drukuj Email


Organizator: Instytut Biotechnologi Przemysłu Rolno-Spożywczego

 

I.                Termin: 27 lutego-01 marca 2013 roku.

Miejsce zajęć:

-praktyczne: zakłady mięsne „Strzegowo” w Glinojecku k. Ciechanowa

-teoretyczne: zajazd TUR w Niestumiu k. Ciechanowa

Kontakt do organizatora: fax: (061) 830-52-41

e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

 

II.              Termin: 11-13 luty 2013 roku.

Miejsce zajęć:

-praktyczne: : zakłady mięsne WSS Społem w Tucholi

-teoretyczne: zajazd „Pod Jeleniem” w Tucholi ul. Świecka 110

Kontakt do organizatora: fax: (061) 830-52-41

e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.


 
Odwiedziło nas 135146 internautów
Naszą witrynę przegląda teraz 69 gości 
24 maja 2017
Pn Wt Śr Cz Pt So N

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Imieniny: Joanny Zuzanny

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.