Egzamin oraz szkolenie dla rzeczoznawców w zakresie klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP PDF Drukuj Email

 

Organizator: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego

Termin: 18 - 20 lutego 2015 roku.

Miejsce zajęć:

- praktyczne: zakłady mięsne „Strzegowo” ubojnia w Glinojecku k. Ciechanowa

- teoretyczne: zajazd „TUR” w Niestumiu k. Ciechanowa

 

 Kontakt do organizatora: fax: (061) 830-52-41

 e-mail:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

 

 
Odwiedziło nas 137843 internautów
Naszą witrynę przegląda teraz 8 gości 
27 czerwca 2017
Pn Wt Śr Cz Pt So N

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Imieniny: Maryli Wladyslawa

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.