Kurs klasyfikatora grzybów świeżych PDF Drukuj Email

Wielkopolski Państwowy Wojewódzki Inspektor Sanitarny informuje, iż zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 17.05.2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy (Dz. U. z 2011 r. Nr 115 poz. 672) organizowany jest kurs dla kandydatów na KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH – w terminie: 21 – 23.05.2015 r. w Karpicku k/Wolsztyna.

 

Zgłoszenie i informacje dot. kursu: Tel.: (61) 854 48 46

 

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.