Kurs na klasyfikatora grzybów świeżych PDF Drukuj Email

 

Wielkopolski Państwowy Wojewódzki Inspektor Sanitarny zgodnie z uprawnieniami organizuje kurs na klasyfikatora grzybów świeżych, w terminie od 19 do 21 maja 2016 r. (3 dni), w Karpicku k/Wolsztyna.

Szkolenie odbędzie się w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym „Montana” Grand Tours, Handel-Turystyka, Zbigniew Gray, 64-200 Wolsztyn, Karpicko, ul. Wczasowa 73 (woj. wielkopolskie), tel. (68) 347-15-02, fax (68) 384-38-51, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Szczegółowe informacje na temat kursu są udzielane pod numerem tel. (61) 854 48 46.

Zgłoszenia na kurs proszę przesyłać na adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

W zgłoszeniu na kurs klasyfikatora grzybów świeżych proszę podać następujące dane: imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, nr telefonu i adres e-mail.

 

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.