Aktualny wykaz specjalizacji PDF Drukuj Email

Wykaz specjalizacji obowiązujących zgodnie z Instrukcją Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych w sprawie działań IJHAR-S w zakresie przeprowadzania egzaminów na rzeczoznawców i nadzorowania ich działalności.

 Lp.  Nazwa specjalizacji
1.  Mięso i jego przetwory
2.  Klasyfikacja tusz wieprzowych w systemie EUROP
3.  Klasyfikacja tusz wołowych w systemie EUROP
3a  Klasyfikacja tusz owczych w systemie EUROP
4.  Drób i jego przetwory
4a  Jaja i ich przetwory
5.  Gęś owsiana
6.  Dziczyzna i jej przetwory
7.  Ryby i ich przetwory
8.  Mleko i jego przetwory
9.  Ziarno zbóż, nasiona roślin strączkowych i ich przetwory
10.  Nasiona roślin oleistych
11.  Oleje i tłuszcze roślinne
11a  Tłuszcze zwierzęce
12.  Buraki cukrowe i ich przetwory
13.  Owoce i warzywa świeże
14.  Owoce i warzywa przetworzone
15.  Kwiaty cięte i doniczkowe
16.  Koncentraty spożywcze
16a  Miód i inne produkty pszczele
16b  Ziarno kakaowe i jego przetwory
17.  Zioła i przyprawy
18.  Piwo i surowce browarnicze
19.  Wyroby winiarskie
20.  Kawa i herbata
21.  Chmiel i produkty chmielowe
22.  Produkty przemysłu ziemniaczanego
23.  Napoje spirytusowe
24.  Napoje bezalkoholowe
25.  Wyroby garmażeryjne
26.  Wyroby piekarskie
27.  Wyroby ciastkarskie
28.  Wyroby cukiernicze
29.  Dodatki spożywcze
 
Odwiedziło nas 140820 internautów
Naszą witrynę przegląda teraz 60 gości 
16 sierpnia 2017
Pn Wt Śr Cz Pt So N

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Imieniny: Stefana Rocha

Ta strona używa cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies. Dowiedz się więcej.